ShineeSimone ♥♥
Posts : 430 Join date : 2011-04-21 Age : 29 Location : A8hna genika, alla pio eidika sthn kardia tou Onew !!!
| Subject: [Bigbang]G-Dragon Talks About Big Bang's Upcoming Japan Tour On May Wed Apr 27, 2011 11:45 pm | |
| Στις 10 Μαίου οι Big Bang θα είναι στην Ιαπωνία για συναυλίες και πιο ειδικά στην Okasa , Nagoya και Chiba.Αυτό θα είναι το πρώτο μεγαλο σε διάρκεια tour στην Ιαπωνία μετά το σεισμό και το τσούναμι. Οι οπαδοί των Big Bang άρχισαν μια καμπάνια για να τους σταματήσουν και να μην πάνε σε ένα τόσο ''επικίνδυνο μέρος''.Ο G-Dragon όμως είπε:''Δεν μπορούμε να ακυρώσουμε τις συναυλίες μας εκ των προτέρων γιατί η Ιαπωνική κουλτούρα λαμβάνει τις υποσχέσεις πολύ σοβαρά , κάτω από κάθε περίσταση.Ο G-Dragon είναι αγαπητός από εφήβους και οπαδούς που βρίσκονται στην ηλικία των 20. - Spoiler:
Ακόμα ξέρουμε ότι oι Big Bang έκαναν το ντεμπούτο τους το 2006 και από τότε είναι στην κορυφή όλων των kpop charts.O G-Dragon είναι αυτός που γράφει,συνθέτει και κάνει την παραγωγή στα κορυφαία τραγούδια τους.Ο G-Dragon κάνει μια δήλωση για το ότι είναι τραγούδιστης: ''Το βρίσκω τρομέρα ενθουσιαστικό,ανεξάρτητα από τα σχόλια που παίρνω.Είμαι 23 χρονών και πιστεύω ότι έχω περάσει την μισή μου ζωή να κάνω εξάσκηση.Πιστεύω ότι μια παγόδα για να χτιστεί θέλει 10 χρόνια και διαρκεί 10 χρόνια μέχρι να γκρεμιστεί και αυτό πήρε 5 χρόνια για να κατασκευαστεί διαρκεί 5 χρόνια για να καταρρεύσει.Έτσι αφού έκανα 10 χρόνια εξάσκηση πιστεύω ότι θα παραμείνω άλλα 10 χρόνια." Ο G-Dragon ερωτήθηκε ποιά είναι η μεγαλύτερη ανησυχία του εκείνη την στιγμή και εκείνος απάντησε: ''Προσπαθώ να ζω χωρίς ανησυχίες.Για τα επόμενα 5 χρόνια δεν έχω να ανησυχώ για τίποτα.Έχω ένα συμβόλαιο με την εταιρεία μου και έτσι έχω πράγματα να κάνω.Όμως αν έπρεπε να διαλέξω κάτι, θα ανησυχούσα για το τι θα έκανα αυτά τα 5 χρόνια.Ακόμα και μετά απο αυτά τα 5 χρόνια που θα λήξει το συμβόλαιό μου, θα παραμείνω συνθέτης στην YG Entertainment, αλλά έχω λιγότερη αυτοπεποίθηση για την διατήρηση της διασημότητάς μου ως τραγούδιστης όταν γινω 30 χρόνων.Η δημοτικότητα είναι τόσο ευμετάβλητη και μπορεί να εξαφανίστει μέσα σε ένα δευτερόλεπτο.Γι αυτό πιστεύω ότι δεν θα έπρεπε να ανησυχώ υπερβολικά πολύ για το πως να παραμείνω διάσημος.Αν συνεχίσω και διακρίνομαι για την μουσική μου, η διασημότητα θα έρθει.''
- Spoiler:
credits: http://www.kpoplive.com/2011/04/27/g-dragon-talks-about-upcoming-japan-tour/translate:ShineeSimone | |
|
sofunoyume ♥♥♥♥♥
Posts : 2542 Join date : 2010-07-19 Age : 31 Location : Under your bed
| Subject: Re: [Bigbang]G-Dragon Talks About Big Bang's Upcoming Japan Tour On May Thu Apr 28, 2011 3:12 am | |
| Wise leader GD~ Μπραβο στους BB! Αish, πολυ θα θελα να παω σε μια συναυλια τους!! ;_; (Καλα, μεταφραζεις τα νεα στα Ελληνικα? Wow, μπραβο! Ο_Ο) | |
|
ShineeSimone ♥♥
Posts : 430 Join date : 2011-04-21 Age : 29 Location : A8hna genika, alla pio eidika sthn kardia tou Onew !!!
| Subject: Re: [Bigbang]G-Dragon Talks About Big Bang's Upcoming Japan Tour On May Thu Apr 28, 2011 3:30 am | |
| einai pou na mhn htane (giati to wise panta milaw)!!! makari na phgaina kai egw sthn sunaulia tous !!!! kala poios den 8a h8ela na phgaine ?? kai koita poso anhsuxoun oi fans tous gia ekeinous !!! 8eloun na mhn pane ekei giati fobontai gia thn ugeia tous , mhpws ginei kai allous seismos h tsounami !!! ti gluko !!! :D | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: [Bigbang]G-Dragon Talks About Big Bang's Upcoming Japan Tour On May | |
| |
|